1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Voor ouders

Wil je jouw kind leren om te gaan met uitdagingen in het leven? Vind je het belangrijk dat je kind antwoord krijgt op de vragen:

  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Wie ben ik écht?

Talentontwikkeling
Tijdens mijn training ‘talentontwikkeling’ krijgt je kind inzicht in zijn talent op identiteitsniveau. Ze leren hoe ze in elkaar zitten, waarom ze bepaalde dingen wel of niet leuk vinden en hoe ze met hun talent omgaan. Kinderen leren begrijpen waarom je bent wie je bent en wellicht ook anders bent dan anderen. Zo krijgt je kind zelfinzicht, veerkracht en zelfvertrouwen.

Inzicht in je talenten helpt je om dicht bij jezelf te blijven en goede keuzes te maken voor de toekomst. Wil je jouw kind zijn talent laten ontdekken, verkennen en ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of lees op de ‘over mij’-pagina verder over mijn dienstaanbod.

Persoonlijke ontwikkeling
Op school leert je kind prachtige dingen maar helaas is er weinig aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn trainingen over persoonlijke ontwikkeling komen allerlei onderwerpen aan bod die belangrijk zijn in het leven maar die je nu niet leert op school. Deze onderwerpen zijn onder andere: gedachten en gedachtekracht, gedrag en emoties, kwetsbaarheid, de kracht van meditatie en visualisatie, de werking van je bewustzijn en je onderbewustzijn en innerlijke wijsheid.

De training en onderwerpen zijn expliciet gemaakt voor jongeren van 12 tot en met 21 jaar. Door deze training krijgen kinderen inzicht in zichzelf en anderen, leren ze om dicht bij zichzelf te blijven en gezonde keuzes te maken zodat ze in hun kracht blijven staan.

Wil je dat je kind goede beslissingen neemt die passen bij zijn talenten? Zorg er dan voor dat je kind deze kennis over zichzelf krijgt. Neem contact op voor meer informatie of lees op de ‘over mij’-pagina verder over mijn dienstaanbod.

Je kind leert:

  • volledig in zijn kracht te staan
  • omgaan met lastige situaties
  • wie ben ik nu écht?

Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. - Godfried Bomans

Geinteresseerd?

Heb je een vraag?

    Heb je vragen of wil je contact opnemen?