1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Voor scholen

Wilt u gemotiveerde leerlingen die goede schoolresultaten behalen door te werken met hun talenten? Wat zou het voor uw school betekenen als leerlingen meer zelfinzicht krijgen en antwoord op de vraag: wie ben ik écht?

Uw leerlingen staan voor het nemen van belangrijke keuzes voor hun toekomst. Coach voor Talent begeleidt en ondersteunt jongeren in hun persoonlijke groei en talent. Hoe eerder jongeren zichzelf leren kennen, hoe beter ze goede beslissingen kunnen maken voor de toekomst. Ze kunnen hun leven indelen op een manier die voor hen het beste werkt, zodat ze hun leven optimaal kunnen vormgeven.

 

Talentontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling

Jongeren ontdekken tijdens mijn trainingen ‘talentontwikkeling’ en ‘persoonlijke ontwikkeling’ wie ze zijn. Ze raken enorm gemotiveerd doordat ze hun talenten en passie ontdekken. Op basis van hun intrinsieke motivatie leren ze gezonde keuzes te maken en krachtig in het leven te staan.

Als coach wil ik jongeren feedback geven, wegwijzer zijn en inspiratie geven op hun weg naar volwassenheid. Zo kunnen ze met meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en geluk hun eigen weg bepalen. Ze weten wat hun talenten zijn en staan in hun kracht met het maken van keuzes in het leven en op school, waardoor hun schoolprestaties verbeteren.

Wilt u trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en talentonwikkeling op uw school aanbieden? Wilt u de kinderen op uw school inzicht geven in zichzelf en helpen met hun persoonlijke groei? Neemt u dan contact op voor meer informatie of lees op de ‘over mij’-pagina verder over mijn dienstaanbod.

Coach voor Talent betekent voor u:

  • gemotiveerde leerlingen
  • verbeterde schoolprestaties
  • een aantrekkelijk leeraanbod

De tragedie van het leven is niet om je doel niet te bereiken. De tragedie is om geen doelen te hebben om te bereiken. - Benjamin E. Mays

Geinteresseerd?

Heb je een vraag?

    Heb je vragen of wil je contact opnemen?